FutureOfFame

Ruimte voor variatie

Bij FutureOfFame bouwen we aan een samenleving waarin menselijke variatie niet in nette categorieën worden verdeeld maar waar variatie wordt beschouwd als onlosmakelijk onderdeel van de mens. De mens staat nooit op zichzelf maar staat constant in interactie met alles en iedereen om zich heen. Door de ontmoeting met de ander dienen zich allerlei inzichten aan waarvan je de oorsprong nauwelijks kunt achterhalen.

Het is gemakkelijker om het perspectief van de ander toe te laten als je in die ander iets van jezelf herkent.’ Floortje Scheepers

FutureOfFame is een eigenwijze organisatie die een veilige, prikkelende plek biedt aan iedereen die een gat ervaart tussen het eigen kunnen en het maatschappelijke moeten. Een ruimte waar mensen – jong en oud – hun vastgelopen denken, voelen of doen kunnen spiegelen en kunnen (her)stellen. Niet om ‘beter’ te worden maar om aansluiting te vinden bij de wereld om zich heen, juist mét alle beperkingen die zij zelf en in hun omgeving ervaren.

We voelen ons gesteund door de wetenschap die dit steeds meer inziet en raken geïnspireerd door mensen zoals Floortje Scheepers en haar boek ‘Mensen zijn ingewikkeld’ .